Scandal între medicii cardiologi de la Spitalul Slatina. Florin Paraschiva a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cardiologul Florin Paraschiva de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina şi-a dat astăzi demisia, în urma neînţelegerilor avute cu Mircea Andriţoiu, şeful secţiei.

Medicul Florin Paraschiva îşi motivează gestul spunând că nu mai poate lucra cu Mircea Andriţoiu. „Am recurs la acest gest pentru că nu mai suport comportamentul şefului de secţie. Toată ziua înjură şi ameninţă. Se comportă urât cu personalul medical şi cu bolnavii“, a declarat el pentru TVR Craiova.
În replică, Mircea Andriţoiu îl acuză pe Paraschiva că nu îşi îndeplineşte sarcinile de serviciu. „Eu sunt şef de secţie de patru ani. La început i-am atras atenţia de exemplu că nu îşi codifică fişele. Am renunţat să-l mai atenţionez şi am făcut eu treaba lui. O singură dată am avut un schimb de replici cu el, în urmă cu câteva luni la raportul de gardă. El face numai ce vrea el, nu-i convine să execute nişte sarcini de serviciu care sunt în fişa postului dar el crede că i le trasez eu“, a declarat şeful secţiei Cardiologie, Mircea Andriţoiu.
Conducerea SJU Slatina spune că nu cunoaşte problemele existente la Cardiologie. „Nu au venit la mine să se plângă, nici unul, nici altul“, a spus Romeo Stănculescu, directorul medical al unităţii spitaliceşti.
Surse din cadrul spitalului susţin că şi medicul cardiolog Mihail Iovănescu şi-ar fi depus demisia, însă acesta şi-ar fi retras-o ulterior.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite