Scandal cu focuri de armă la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altercaţie între trei persoane desfăşurată în această dimineaţă la o benzinărie din municipiul Caracal a degenerat până la un mod la care nimeni nu se aştepta. Unul dintre cei implicaţi în scandal nu a pregetat să folosească chiar un pistol pentru a-şi face dreptate.

Poliţiştii din municipiul Caracal au fost solicitaţi în jurul orelor 5.00 dimineaţă ca să intervină la benzinăria ce aparţine societăţii Petrom de pe D.E. 70, unde un cetăţean folosise o armă pentru a trage asupra unei alte persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat identificat ulterior ca fiind chiar persoana care telefonase la poliţie pentru a cere ajutor, respectiv Valentin Florin Scarlat, de 35 de ani, din Craiova, care le-a povestit acestora că a fost atacat cu o armă. Potrivit declaraţiilor adjunctului comandantului Poliţiei Caracal, comisar-şef Ion Staiu, oamenii legii l-au descoperit pe atacator - Stelică Avram, de 39 de ani, din localitate,  în decurs de câteva ore şi i-au confiscat arma.

Pistolarul riscă 3 ani după gratii

Din primele cercetări s-a stabilit că incidentul a izbucnit în jurul orelor 4.30 dimineaţă, când Valentin Florin Scarlat, în timp ce se afla în incinta staţiei de benzină menţionate anterior, a fost agresat fără motiv de către două persoane – Stelică Avram şi Doru Drăghia (35 de ani, Caracal).
„În momentul când a fost agresat, Valentin Scarlat s-a refugiat în autoutilitara Iveco, asigurând uşile de acces în maşină. Acest lucru mai rău l-a înfuriat pe unul dintre atacatori, care a luat din autoturismul proprietate personală un pistol de bile de cauciuc pe care l-a folosit pentru a trage cu el în geamul din stânga-faţă al dubiţei unde se refugiase victima agresiunii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, doar geamul autoutilitarei a fost distrus”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
La faţa locului a fost găsit şi ridicat, la aproape doi metri de autoutilitară, tubul cartuşului cu care s-a tras în timpul altercaţiei. Cazul a fost preluat spre anchetare de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Poliţiştii au întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, uz de armă şi distrugere, pistolarul riscând până la trai ani de închisoare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite