Slatina: Adăpostul de câini de la Sărăceşti se măreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Adăpostul de câini de la Sărăceşti se măreşte
Slatina: Adăpostul de câini de la Sărăceşti se măreşte

Cum numărul maidanezilor de pe străzile Slatinei creşte de la lună la lună,a utorităţile locale vor să mărească adăpostul de animale.

Cele 250 de locuri de la Adăpostul de la Sărăceşti sunt ocupate, iar Primăria Slatina nu mai are unde să cazeze maidanezii adunaţi de pe străzi şi din cartiere. Autorităţile au hotărât mărirea capacităţii adăpostului cu încă 150 de locuri, investiţie care va costa 5000 de lei, multe din materialele de construcţie fiind deja achiziţionate. „ Trebuie să extindem spaţiile de cazare pentru că nu mai avem unde să ducem câinii. În 3-4 zile vom face încă 150 de cuşti, lucrările fiind în regie proprie, cu oamenii noştri, materialele le avem deja. Trebuie să mai cumpărăm tablă pentru acoperiş şi nite ciment. Costurile vor fi undeva la  5000 de lei”, a explicat Emil Nicoale, director adjunct la Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Slatina.
În total, pe străzi sunt 1 000- 1 300 de maidanezi, mulţi dintre ei fiind aduşi de oamenii care locuiesc în localităţile din jurul Slatinei. „Mulţi sunt aduşi din afara Slatinei, sunt oameni care lasă aici câte 10-15 câini şi de aceea cetăţenii trebuie să anunţe poliţia comunitară dacă văd aşa ceva”, a precizat Nicolae.

Aflaţi din Adevărul de Seară Slatina câţi bani alocă primăria pentru întreţinerea câinilor!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite