UPDATE Patru drumuri judeţene din Olt sunt încă închise circulaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utilajele de deszăpezire care acţionează în Olt nu au reuşit să deblocheze toate cele şapte drumuri judeţene care erau închise în această dimineaţă. Doar trei dintre ele au fost redeschise circulaţiei.

UPDATE ORA 13.55 Potrivit noilor informaţii centralizate de Centrul Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, sunt încă închise următoarele drumuri: DJ 604 Obîrşia-Bucinişu, DJ 544 A Vădăstriţa-Vîrtop, DJ 653 Stoicăneşti-Crăciunei şi DJ 679 Ghimpeţeni-Văleni-Seaca. „Cu toate eforturile firmelor de deszăpezire care au acţionat mai bine de 12 ore pentru deblocarea tuturor tronsoanelor de drum din judeţ, vântul puternic nu a permis intervenţia eficientă a acestora şi deblocarea celor patru tronsoane de drum“, a spus plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
La ora 13.00, 28 de utilaje de deszăpezire acţionau pe toate drumurile judeţene şi naţionale din Olt, fiind împrăştiate peste 150 de tone de material antiderapant. Autorităţile au anunţat că localitatea Văleni nu este alimentată cu energie electrică.

ORA 09.35 Căderile de zăpadă închid drumurile din Olt. Centrul Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunţat în urmă cu puţin timp că şapte drumuri judeţene sunt închise, iar pe alte două se circulă pe un singur sens de mers. Drumurile judeţene închise circulaţiei sunt: DJ 604 Cilieni-Vişina-Obîrşia-Bucinişu, DJ 544 A Vădăstriţa-Vîrtop, DJ 544 Brastavăţu-Ştefan cel Mare-Potelu, DJ 653 Stoicăneşti-Crăciunei, DJ 679 Ghimpeţeni-Văleni-Seaca-Mihăeşti, DJ 642 A Vlădila-Rotunda şi DJ 642 tronson Giuvărăşti. Se circulă pe un singur sens de mers pe DJ 703 D Cungrea-Urşi-Leleasca şi pe DJ 546 C Perieţi-Potcoava. Utilajele de deszăpezire sunt în teren, iar firmele dau asigurări că aceste drumuri vor fi deschise în scurt timp.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite