Slatina: Saloanele de înfrumuseţare, asaltate de cliente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Saloanele de înfrumuseţare sunt asaltate de cliente mai ales în week-enduri. Stiliştii olteni spun că în acest sezon se poartă părul scurt şi în materie de culori, blondul.

Chiar dacă ne aflăm în plină criză economică, saloanele de înfrumuseţare nu şi-au redus încasările. În week-enduri au programări peste programări, stiliştii neavând timp nici pentru un pahar cu apă. Fie că vor să-şi schimbe look-ul, fie că vor o tunsoare obişnuită, oltencele preferă să renunţe la alte lucruri în favoarea unei şedinţe la salon. „Îmi place să am grijă de mine, de felul cum arăt. Şi pe vremurile ăstea mai grele fac tot posibilul să merg cel puţin o dată pe lună la salon. De multe ori renunţ la alte lucruri în favoarea coaforului“, a spus Mădălina Chitea, 23 ani.

Week-endurile, cele mai aglomerate


Reprezentanţii saloanelor de înfrumuseţare spun că cele mai multe programări sunt în week-end, atunci când nu mai au timp nici să respire.
 „Nu resimţim efectele crizei. Doamnele vin şi acum la salon pentru a-şi schimba look-ul. În week-enduri avem foarte multe programări, mai ales în această perioadă că au început şi nunţile“, a spus Ileana Ştefan, reprezentanta salonului „Blondy“ din Slatina. Doamnele vor să fie mereu frumoase şi ştiu că pentru asta au nevoie de ajutorul unui specialist. „Femeile vor să fie tot timpul frumoase. Noi avem cliente care vin în fiecare săptămână la coafor dar şi cliente care vin o dată pe lună“, a spus Liliana Bodescu, reprezentanta salonului „Medeea“.

Părul scurt şi blondul, în tendinţe


Potrivit specialiştilor, tunsorile scurte, părul vopsit în mai multe nuanţe şi blondul sunt la modă în acest sezon. „Sezonul acesta se poartă părul scurt, iar în materie de culori, vedetă este blondul. De asemenea se poartă şi părul vopsit în mai multe nuanţe“, a spus Liliana Bodescu, reprezentanta salonului „Medeea“.
Nu toate femeile ţin însă cont de ceea ce spun stiliştii. Multe dintre ele se aranjează cum le stă lor bine. „Atunci când merg la salon vorbesc cu stilista mea despre noile tendinţe, însă nu de fiecare dată sunt de acord cu ele. Dacă se poartă părul vopsit roşu sau verde în nici un caz nu mi l-aş face aşa doar pentru că se poartă. De obicei eu mă aranjez cum îmi stă bine, fără să ţin cont de ce e la modă“, a spus Laura Păun, de 34 ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite