SLATINA: Consilierul local Marin Gubandru este cercetat de DNA pentru contrabandă cu aluminiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au ridicat aseară 11 membrii ai unei presupuse reţele de la locuinţele lor din Galaţi şi Slatina. Printre aceştia s-a aflat şi consilierul local Marin Gubandru.

Marin Gubandru care deţine o topitorie de aluminiu în Slatina este acuzat că a făcut trafic cu lingouri de aluminiu folosite în procesul de producţie de pe platforma siderugică din Galaţi şi a emis avize false de însoţire şi cântărire a mărfii. Gubandru a fost ridicat aseară de la locuinţa sa din Slatina şi după o noapte de interogatorii, a fost eliberat, dar a primit interdicţie de a părăsi ţara pe perioada anchetei. Avocatul omului de afaceri a cerut o nouă expertiză contabilă pentru a dovedi nevinovăţia clientului său. “I-au ridicat aseară fără să îi înştiinţeze că s-a început urmărirea penală împotriva lor, fără să fie întrebaţi ceva. Vom solicita o nouă expertiză contabilă  pentru că ei au ca dovezi nişte facturi din octombrie 2009 pentru care s-au făcut plăţi care au fost înregistrate. Clientul meu nu mai lucrează cu Arcelor Mittal Galaţi încă de anul trecut pentru că nu a mai câştigat licitaţia”, a explicat avocatul Dorin Pană.
Doi angajaţi ai lui Gubandru au fost arestaţi alături de alţi doi ai unui alt om de afaceri care are o topitorie de aluminiu, Vali Cazan. Acesta este în străinătate, iar anchetatorii îl aşteaptă la audieri.

Află în Adevărul de Seară de mâine detaliile anchetei în acest caz şi cum se apără consilierul Marin Gubandru!


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite