S-a „lipit” cu maşina de un gard din beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de comuna Dăneasa a fost la un pas de a-şi pierde viaţa după ce, băut fiind, şi-a „înfipt” autoturismul pe care îl conducea într-un gard din ciment.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 01.45. La acel moment, Florinel A. (21 de ani), din comuna Dăneasa, îşi conducea autoturismul personal pe DJ 642, în comuna Stoeneşti, din direcţia Gostavăţu – Stoeneşti. Pentru că nu a redus viteza de deplasare, acesta a pătruns pe contrasens pe un segment de drum în curbă la dreapta şi, părăsind partea carosabilă, s-a izbit violent de un gard de ciment al unui imobil.
„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui pasager de 21 ani aflat în autoturism, care a fost transportat la Spitalul municipiului Caracal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o concentraţie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost  recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a spus ofiţerul de presă al IPJ Olt, comisarul-şef Claudia Radu.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite