FOTOGALERIE: S-a deschis primul târg "handmade" în aer liber din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva ore s-a deschis, în piaţa Zahana din municipiul Slatina, zona de la intrare dinspre strada Primăverii, primul târg de produse artizanale şi vintage în aer liber. Sute de produse pentru toate buzunarele şi toate gusturile îi aşteaptă pe iubitorii de frumos. Manifestarea va avea loc zilnic în acest perimetru, de azi şi până sâmbătă – 2 iunie, între orele 11.00 – 20.00.

Expozanţii au ocupat poziţii strategice pentru a-şi expune marfa din timp pentru ca, în jurul orelor 11.00, primul târg în aer liber organizat la Slatina pentru produse artizanale şi vintage concepute manual să fie deschis, oficial, publicului. Cei care expun sunt în cea mai mare parte tineri, o parte chiar liceeni, care au - printre alte pasiuni, şi realizarea de produse “handmade” cum sunt denumite cele realizate manual, acasă. Standurile cu produsele artizanale expuse se află în piaţa Zahana, pe spaţiul de la intrare cuprins între segmentul de flori şi piaţa propriu-zisă.
“Este prima ediţie a acestei manifestări în aer liber pe care am denumit-o << Târgul Hand-Made >>. Am mai avut o acţiune în acest sens, dar era în incinta unei instituţii, dar acum am zis că ieşim puţin din tipare şi să organizăm totul în aer liber, să devenim astfel mai cunoscuţi, iar oamenii să vadă şi să audă de ceea ce putem şi ştim să facem. Intenţia noastră este ca evenimentul acesta să fie primul dintr-o lungă serie la Slatina”, a declarat Constantina Pătraşcu, organizator al evenimentului.

"Este grozav ce se întâmplă..."

Slătinenii care s-au nimerit să fie prezenţi azi în piaţa Zahana la momentul deschiderii târgului s-au arătat vizibil interesaţi de produsele expuse.
“Nu ştiam că se pot face astfel de obiecte manual, credeam că sunt confecţionate de o firmă sau aşa ceva, dar e ceva extraordinar. Ce mă bucură este că majoritatea produselor sunt unicat, deci, dacă este să cumpăr ceva, ştiu că nu mai există altul la fel. Este grozav ce se întâmplă şi mă bucur mai ales că nu se încheie astăzi, deci mai am timp să revin până sâmbătă”, a spus Alina Tudor, din Slatina.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Printre produsele ce sunt expuse în cadrul târgului se regăsesc haine vintage, bijuterii, rame pentru fotografii, obiecte de decor, accesorii, felicitări, tablouri, desene grafice, măşti, vase din ceramică, toate realizate manual.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite