S-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările confiscate nu erau timbrate cu însemnele legale
Ţigările confiscate nu erau timbrate cu însemnele legale

O acţiune de filaj a poliţiştilor de la Biroul de Investigare a Fraudelor Slatina s-a lăsat, ieri, cu surprinderea în trafic, pe raza comunei Slătioara, a unui tânăr care transporta peste 7.000 pachete de ţigări netimbrate.

Poliţiştii de la Biroul de Investigare a Fraudelor Slatina, în colaborare cu colegii de la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Serviciul Poliţiei Rutiere şi de la Secţia 6 Poliţie Rurală Găneasa, au oprit în trafic, pe DN 65 - E 574, pe raza comunei Slătioara, o autoutilitară condusă de un tânăr de 32 de ani din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

“Verificările efectuate la faţa locului au scos la iveală faptul că bărbatul avea în interiorul autoutilitarei un număr de 7.400 pachete ţigarete fără timbru sau cu timbru de Republica Moldova. Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la aproximativ 70.000 lei, precum şi autoutilitara în cauză folosită la transportul acestora, au fost confiscate”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile peste limita legală.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite