Slatina: Rudele fetiţei moarte la Maternitatea Giuleşti: „Părinţii nu au apucat să-şi ţină copilul în braţe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii bebeluşului din Slatina care a sfârşit în incendiul de la Maternitatea Giuleşti vor să dea în judecată Spitalul. Aceştia cer ca cei vinovaţi să plătească pentru moartea copilului lor. 

Părinţii sunt revoltaţi şi spun că vor da în judecată Spitalul Giuleşti. “Este o crimă ce s-a întâmplat la Maternitatea Giuleşti. Părinţii fetiţei îşi doreau atât de mult un al doilea copil. Chiar dacă fetiţa se născuse cu o malformaţie la inimă, erau şanse mari să îşi revină. Urma ca săptămâna aceasta să fie operată. Suntem distruşi. Părinţii nici măcar nu au apucat să îşi ţină copilul în braţe”, a spus Cornelia Oprea, naşa fetiţei moarte. “Sistemul medical e de vină. Părinţii vor da Spitalul Giuleşti în judecată pentru că le-a omorât copilul”, a spus Mariana Matei, moaşa fetiţei moarte.
Alexia Gabriela Florescu, fiica ajutorului de post din Izvoarele, Viorel  Florescu, s-a născut pe 16 iulie la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Pe 22 iulie, din cauza unei malformaţii cradiace a fost trimisă la Maternitatea Giuleşti. A murit chiar în ziua în care împlinise o lună. Părinţii micuţei nu au avut puterea să vorbească despre cele întâmplate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite