Riscă puşcăria pentru furtul unor dale din beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi transportau dalele din beton cu ajutorul unei căruţe
Cei doi bărbaţi transportau dalele din beton cu ajutorul unei căruţe

Doi bărbaţi din oraşul Corabia riscă să ajungă la închisoare după ce au fost depistaţi că aveau în posesie bunuri a căror provenienţă nu au putut să o justifice.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în oraşul Corabia, au fost depistaţi de un echipaj din cadrul secţiei de Jandarmi Corabia care executa misiuni de ordine şi siguranţă publică în cursul zilei de marţi – 27 martie, pe strada Traianu din localitate, având asupra lor 29 dale din beton în formă hexagonală cu latura de 50 cm.
“Cele două persoane nu au putut să justifice în niciun fel cu documente provenienţă legală a bunurilor pe care le transportau cu o căruţă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că dalele din beton au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale din localitate, acestea fiind confiscate şi predate unui reprezentant al societăţii prejudiciate”, a declarat maiorul Emilian Botan, purtător de cuvânt al jandarmilor olteni.
Celor doi bărbaţi le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia pentru continuarea cercetărilor. Cei în cauză riscă să stea la închisoare până la şapte ani.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite