Riscă puşcăria pentru câteva dale din beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghinionul i-a lovit pe cei doi bărbaţi la scurt timp după ce au dat spargerea
Ghinionul i-a lovit pe cei doi bărbaţi la scurt timp după ce au dat spargerea

Doi bărbaţi din oraşul Corabia riscă să ajungă la închisoare pentru şapte ani după ce au fost surprinşi, ieri, pe raza localităţii, că au sustras dale din beton din incinta unei firme.

Un echipaj din cadrul secţiei de jandarmi Corabia care executa misiuni de ordine şi siguranţă publică pe raza oraşului menţionat a depistat două persoane - de 45 şi respectiv, 23 de ani - care transportau, cu ajutorul unei căruţe, mai multe dale din beton fără a putea justifica provenienţa acestora.

“Cei doi bărbaţi, originari din comuna Ştefan cel Mare, au fost depistaţi având în posesia lor zece dale din beton cu diametrul de 10 cm. pe strada Traianu din Corabia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale din localitate, acestea fiind ridicate şi predate unui reprezentant al societăţii prejudiciate”, a afirmat maior Emilian Botan, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Jandarmii le-au întocmit celor doi suspecţi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia pentru continuarea cercetărilor. Cei doi riscă pentru fapta lor până la şapte ani după gratii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite