Riscă puşcăria după ce s-a luat „în gură” cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din oraşul Corabia riscă închisoarea pentru că a refuzat să facă testul ce ar fi stabilit dacă era sau nu în stare de ebrietate în momentul unui banal control în trafic.


Întâmplarea a avut loc luni după-amiază, în jurul orelor 18.00, pe o stradă din Corabia. Cu ocazia unui control de rutină în trafic, poliţiştii l-au oprit pe Florin D., de 36 de ani, din localitate, care îşi conducea autoturismul proprietate personală într-un mod care a atras atenţia oamenilor legii. La solicitarea agenţilor de poliţie rutieră de a fi testat cu aparatul etilotest pentru a se vedea dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, bărbatul a refuzat. Acesta a continuat să refuze şi invitaţia poliţiştilor de a i se recolta probe biologice de sânge la spitalul orăşenesc în vederea stabilirii alcoolemiei.
Agenţii de la brigada Circulaţie au întocmit acte premergătoare şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuz al conducătorului autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei". Recalcitrantul şofer riscă să stea la închisoare între doi şi şapte ani dacă va fi găsit vinovat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite