Slatina: Revoluţionarii, mari latifundiari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Revoluţionarii, mari latifundiari
Slatina: Revoluţionarii, mari latifundiari

Peste 50 de hectare de teren. Atât au primit cei 101 revoluţionari slătineni. Primăria Slatina solicită Secreatriatului de Stat pentru Revoluţioanri să reevaluarea dosarelor

Revoluţionarii slătineni au fost împroprietăriţi în perioada 1990-2004 cu terenuri de mii de metri pătraţi în oraş, conform legii 42/1990. Aceştia beneficiază şi scutiri de taxe şi impozite pe terenuri şi clădiri.
Viceprimarul Slatinei, Dan Bălăşescu, solicită Scretariartului de Stat pentru Revoluţionari să reevalueze dosarele.
„ Nu comentez calitatea lor de revoluţionar, dar mi se pare cam mult faptul că aceşti omaeni au 519 092 metri pătraţi. Este o suprafaţă uriaşă care ar fi putut fi folosită în alte scopuri. Să rezolvăm cererile pe legile fondului funciar, să dăm la investitori. De aceea solicit ca Secretariatul de Stat pentru Revoluţioanri să ne trimită situaţia exactă a celor care mai sunt revolţjonari pentru că ştiu că s-au făcut de-a lungul anului foarte multe reevaluări ale dosarelor şi poate unii dintre ei nu mai au cum să fie revoluţionari. Am să solicit şi polţiei să verifice dacă aceste terenuri au fost înstrăinate”, a declarat Dan Bălăşescu.

Aflaţi ce cred revoluţionarii despre acţiunea viceprimarului din Adevărul de Seară de astăzi

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite