Rețea de proxeneți de minore anihilată la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proxeneții au racolat 18 minore, o parte dintre ele fiind aduse azi pentru audieri la Slatina
Proxeneții au racolat 18 minore, o parte dintre ele fiind aduse azi pentru audieri la Slatina

Mascații de la DPIR Olt, însoțiți de procurori ai DIICOT – Biroul Olt, polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt și din Caracal, alături de angajați ai Jandarmeriei, au efectuat, în această dimineață, șase percheziții domiciliare în municipiul Caracal la șase persoane suspectate că ar fi implicate într-o rețea de prostituție.

Mai exact, cei în cauză sunt acuzați că, în perioada martie 2011 - martie 2012, ar fi racolat peste 25 de tinere, dintre care 18 minore, pe care, după ce întrețineau cu ele relații sexuale și le filmau, le amenințau cu imaginile că le vor spune părinților sau le vor posta pe Internet dacă nu vor întreține relații sexuale cu alți bărbați. Surse apropiate anchetei au precizat că fetele au fost racolate în mod special din orașul Caracal. În urmă cu puțin timp, la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au fost aduși pentru audieri 21 de persoane implicate în dosar, dintre care șase au calitatea de învinuiți.
Perchezițiile au avut loc la locuințele suspecţilor Daniel B., de 40 ani, Simona B., de 24 ani, Nelu T., de 42 ani, Daniel M., de 30 ani - toţi din Caracal, precum și la Marinel L., de 42 ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, şi Dănuţ C., de 18 ani, din comuna Deveselu, județul Olt. Doi dintre cei menționați lucrează în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, respectiv Nelu T. (42 de ani), la subunitatea de pompieri din Caracal, și Daniel M., de 30 de ani, detașat la subunitatea din comuna Osica.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

"Membrii grupării infracţionale ar fi obţinut din aceste activităţi ilegale sume de peste 65.000 lei. Cei în cauză urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism", a declarat comisarul-șef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite