Recidivist din Corabia prins după şase luni de furturi în serie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul este un hoţ versat
Tânărul este un hoţ versat

Poliţiştii din oraşul Corabia au arestat un tânăr recidivist care, în ultimele şase luni, a dat mai multe spargeri în locuinţele unor persoane de la domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale a Poliţiei oraşului Corabia a fost identificat autorul mai multor spargeri date “pe bandă rulantă” în acest an. Mai exact, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Corabia, care, în perioada ianuarie - iunie 2012, a pătruns, prin escaladarea zidurilor, în locuinţele a trei părţi vătămate ale căror proprietari sunt plecaţi în străinătate. Hoţul a sustras din casele acestora aparatură electrocasnică, telefoane mobile, bijuterii din aur şi alte bunuri în valoare de aproximativ 4.000 lei.

“Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului oraşului Corabia cu propunerea de arestare preventivă. Persoana identificată a mai fost arestată preventiv în anii 2011-2012, în prezent el fiind judecat la Judecătoria oraşului Corabia în alte trei dosare penale”, a afirmat comisar-şef Claudia Radu, ofiţer relaţii mass-media al IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite