Răsturnare spectaculoasă cu maşina în comuna Vulpeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri s-au răsturnat cu maşina din cauza neatenţiei în conducere a unuia dintre ei în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza satului Tabaci din comuna Vulpeni.

Alin I. (19 ani), din localitatea menţionată, conducea, în jurul orelor 23.00, autoturismul proprietate personală pe DJ 643 A, în satul Tabaci din comuna Vulpeni. La un moment dat, pentru că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo rutiere (ceaţă şi carosabil umed, n.a.), şoferul a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe sensul opus şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile în curtea unui imobil.
„Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, respectiv şoferul şi un pasager de 18 ani, din aceeaşi localitate. Ambele victime au fost transportate la Spitalul oraşului Balş de unde, ulterior, au fost transferate pentru investigaţii medicale suplimentare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a afirmat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. În cauză a fost întocmit dosar pentru pentru vătămare din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite