Rabla pentru aparate auditive, la Slatina. În schimbul protezei vechi primiţi o reducere pentru una nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Udrea, audioprotezist
Cristina Udrea, audioprotezist

Programul „Rabla“ pentru aparate auditive vechi se desfăşoară între 24 mai şi 31 august, la Slatina.

Aveţi probleme cu aparatul auditiv vechi şi vreţi să cumpăraţi unul nou dar nu vă ajung banii? Puteţi beneficia acum de o reducere dacă mergeţi cu proteza veche la cabinetul medial Audio-Optica din Slatina. În schimbul acesteia veţi primi avansul pentru un aparat auditiv digital nou. „Programul Rabla pentru aparate auditive vechi a fost lansat din dorinţa de a ajuta oamenii, pentru că cei care poartă aparat auditiv îl ţin foarte mulţi ani, până când acesta se degradează complet. Dacă vin să-şi cumpere un aparat auditiv nou, pot primi o reducere cuprinsă între 50 şi 300 lei, depinde de starea aparatului vechi. Nu primim aparate auditive achiziţionate de la teleshoping“, spune Cristina Udrea, audioprotezist la cabinetul medical Audio-Optica.

Cel mai ieftin aparat este 900 lei

Mai mult, toate investigaţiile necesare protezării auditive vor fi gratuite pentru cei care îşi schimbă aparatul auditiv. „Consultaţia în urma căreia se recomandă tipul de aparat potrivit persoanei care vine la control este gratuită. Deci, audiograma tonală, vocală şi proba cu aparatele auditive nu se plătesc“, explică audioprotezistul. Programul Rabla pentru aparate auditive vechi a fost lansat pe piaţă de Fundaţia „Europa Ţara mea“ în parteneriat cu Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Slatina şi cabinetul medical Audio-Optica. Programul are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu venituri reduse care au handicap auditiv. Preţul unui aparat auditiv nou în cabinetul Audio-Optica porneşte de la 900 lei.

INFO BOX
Peste 400 de olteni au cerut aparate auditive la CAS


Peste 400 de olteni cu probleme de auz din judeţ aşteaptă să primească aparate auditive prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt. Pe lista de aşteptare a CAS Olt sunt 427 de cereri pentru aparate auditive. Anul acesta instituţia a eliberat 88 de proteze auditive cu o valoare de 80.881 lei.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite