Slatina: Defecţiuni la RAR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Defecţiuni la RAR
Slatina: Defecţiuni la RAR

Slătinenii sunt nemulţumiţi de timpul petrecut la Registrul Auto Român. Pentru o operaţiune de cinci minute pe calculator, oamenii sunt nevoiţi să stea câteva ore din cauza defecţiunilor.

Slătinenii care şi-au luat maşini şi trebuie să-şi facă identificarea autovehiculului sau inspecţia tehnică trebuie să treacă pe la Registrul Auto Român (RAR). Cei mai mulţi posesori de autoturisme pleacă cu un gust amar după vizita la RAR. Ei spun că stau şi 4-5 ore pentru o treabă care ar trebui să dureze 5 minute. „E ceva revoltător. Mi-am luat liber de la serviciu două ore şi deja au trecut trei ore de când aşteptăm că au probleme cu calculatoarele sau cu serverul. Când repară un calculator pică altul şi aşa mai departe. Nu ne permitem să aşteptăm câteva ore bune pentru o treabă de câteva minute” a spus Radu Chişneac, de 47 de ani.

Conducerea RAR găseşte scuze

Reprezentanţii RAR spun că toate aceste neplăceri se datorează penei de curent şi că în acest moment totul decurge normal. „Am avut probleme din cauza unei pene de curent datorată furtunii şi de aceea nu s-a putut identifica sau verifica nicio maşină vinerea trecută. Această defecţiune este independentă de noi pentru că responsabili sunt cei de la compania de electrificare . Luni, sistemul  nu a mers până la ora 10.30, când s-a remediat defecţiunea produsă. Din cauza furtunii s-au pierdut nişte date de pe calculatoare, acestea fiind copiate înapoi în cursul zilei de luni, atunci când a fost repornit sistemul. Acum totul merge”, ne-a declarat Marcel Petrache, şeful reprezentanţei RAR Olt.

Aflaţi din Adevărul de Seară Slatina de câte ori pe săptămână se defectează caluculatorele de la RAR!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite