„Pupătură” între un Ford şi o Dacie în satul Dobrotinet-Curtişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident produs pe raza satului Dobrotinet din comuna Curtişoara în cursul zilei de duminică, 20 mai, s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Elena, L. (56 de ani), din municipiul Slatina, conducea, în jurul orelor 11.00, pe raza localităţii menţionate, autoturismul proprietate personală marca Ford Focus din direcţia Slatina către comuna Teslui când, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Dacia 1310 condus regulamentar din sens opus de către Florea M. (54 ani), din municipiul Slatina.
La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD din cadrul I.S.U. Olt împreună cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă, care au acordat primul ajutor pasagerului din autoturismul Dacia, Petre P., în vârstă de 45 de ani, care a fost găsit de aceştia în stare conştientă.
„Din accident a rezultat rănirea pasagerului aflat în autoturismul Dacia, precum şi a pasagerului din autoturismul Ford Focus, o persoană în vârstă de 64 ani, din municipiul Slatina. Ambelor victime le-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea. De asemenea, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, şi le-au fost recoltate şi probe biologice de sânge”, a afirmat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite