„Pui” de jandarmi – în practică în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii elevi se vor afla pe parcursul stagiului de practică sub oblăduirea unor “tutori”
Jandarmii elevi se vor afla pe parcursul stagiului de practică sub oblăduirea unor “tutori”

Un grup de elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani desfăşoară în cadrul unităţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt stagiul de practică obligatoriu prevăzut în programa de învăţământ.

În perioada 5 – 29 iunie, un număr de 21 de elevi din anul I de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani va desfăşura Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Olt stagiul obligatoriu de practică prevăzut în programa de învăţământ.
După ce au urmat un program de acomodare cu specificul IJJ Olt şi misiunile executate de acesta, elevii au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică ale unităţii din localităţile Slatina, Caracal, Corabia şi Balş.
“Elevii care vor efectua acest stagiu de pregătire la IJJ Olt sunt planificaţi în misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, având astfel posibilitatea să pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs”, a precizat mr. Emanuel Botan, purtător de cuvânt al IJJ Olt..
Pe întreaga perioadă a stagiului de practică, elevii vor fi îndrumaţi de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională, acordându-se o atenţie deosebită caracterului formativ şi complementar al practicii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite