Procesul lui Bercea Mondial, aproape de final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul interlopului Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, se apropie de final. Magistraţii olteni ar putea pronunţa sentinţa chiar mâine.

Bercea Mondial s-a prezentat astăzi la Tribunalul Olt, unde ar fi trebuit să se judece un nou termen în procesul de tentativă de omor calificat. Deşi avocaţii interlopului aşteptau sentinţa, aceasta nu a fost dată.
„Nu s-a dispus nicio măsură decât amânarea dezbaterilor pentru mâine“, a spus Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt. Apărătorii lui Bercea Mondial joacă ultima carte. Aceştia au solicitat nulitatea unor acte de cercetare penală, pentru că sunt de părere că interceptările audio din timpul urmării penale nu au respectat procedura. În şedinţa de miercuri urmează să fie dezbătute aceste nulităţi. Tot mâine instanţa ar putea pronunţa sentinţa în acest dosar.
La Tribunalul Olt ar fi trebuit să se judece astăzi şi un nou termen în procesul de evaziune fiscală, însă şedinţa a fost amânată pentru 28 februarie pentru că Bercea Mondial nu a avut avocat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite