Primele nominalizări în cadrul campaniei „Profesorii cu care Slatina se mândreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea profesorului clasat pe locul V, în „Adevărul“ de luni, 30 ianuarie
Povestea profesorului clasat pe locul V, în „Adevărul“ de luni, 30 ianuarie

Ziarul Adevărul îi caută pe cei mai buni cinci dascăli cu care se mândresc slătinenii. Cititorii slatina.adevarul.ro au făcut deja primele nominalizări în cadrul campaniei „Profesorii cu care Slatina se mândreşte“.

Cele mai multe nominalizări le-a primit Graţiela Popa, profesoară de matematică la Şcoala Generală „Eugen Ionescu“ din Slatina. Numeroşi elevi sau foşti elevi au propus-o pe Graţiela Popa ca fiind dascălul cu care se mândreşte oraşul. „Doamna Popa Graţiela, diriginta mea, este un om deosebit, cu o dăruire pe care puţini profesori o au: aceea de a înţelege copiii“, scrie eleva Paula Petcu, pe site-ul slatina.adevarul.ro, la rubrica comentarii. Au mai fost nominalizaţi profesorii Gheorghiţa Maruşcă (matematică - Şcoala Generală „Constantin Brîncoveanu“ Slatina), Dorin Popa (matematică - Liceul cu Program Sportiv Slatina), Ion Câciu (fizică - Colegiul Naţional „Radu Greceanu“ Slatina), Mariana Năsui (matematică - Şcoala Generală „Eugen Ionescu“ Slatina), Victor Iacobescu (limba română - Colegiul Naţional „Radu Greceanu“ Slatina) şi Cristian Miu (fizică - Colegiul Naţional „Ion Minulescu“ Slatina).
Ziarul Adevărul  îi caută pe cei mai buni cinci profesori, cei cu care Slatina se mândreşte. Părerea ta contează!  Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci dascăli de top iar apoi, le vei putea afla poveşţile de viaţă pe slatina.adevarul.ro.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite