Slatina: Primării amendate pentru gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Primării amendate pentru gunoi
Slatina: Primării amendate pentru gunoi

Primarii şi viceprimarii care nu au închis nici până acum gropile de gunoi au fost amendaţi de Garda de Mediu. Edilii din Priseaca, Scărişoara, Iancu Jianu, Valea Mare şi Movileni au primit sancţiuni în urma unor controale desfăşurate recent de comisarii de mediu.

Neînchiderea gropilor de deşeuri menajere şi nereabilitarea terenurilor pe care acestea au funcţionat au adus amenzi de câte 3000 de lei primarilor din Priseaca, Scărişoara şi Movileni, dar şi viceprimarului din Valea Mare. „Problema gropilor de gunoi este rezolvată. Le-am închis încă de pe 16 iulie, când am avut termenul limită, dar reprezentanţii Gărzii de Mediu au mai găsit câteva gunoaie arubncate de oameni, după reabilitarea zonei. Acum localncii înţeles că nu au voie să mai depoziteze gunoiele în acolo şi nu mai este nicio problemă“, a explicat Gheorghe Florea, Primarul din Priseaca.
Nici viceprimarul din Iancu Jianu nu a scăpat de sancţiune. Are de plătit 500 de lei pentru că nu a păstrat curăţenia în târgul din localitate. De asemenea, comisarii de mediu au găsit gunoiae aruncate pe malul pârâului Gangu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite