Primăria Slatina scoate la licitaţie închirierea Plajei Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja Olt va fi deschisă anul acesta cu întârziere (foto arhiva)
Plaja Olt va fi deschisă anul acesta cu întârziere (foto arhiva)

Consilierii locali au decis să scoată la licitaţie închirierea Plajei Olt. Taxele de intrare vor rămâne aceleaşi percepute anul trecut.

DSP avertizează: Pericol de îmbolnăvire la Plaja Olt

Principalul motiv sunt cheltuielile prea mari pe care primăria ar trebui să le suporte: personal de întreţinere, funcţionarea plajei în condiţii tehnice de calitate, înfiinţarea unui post de salvare şi a unuia de prim-ajutor medical. Preţul de pornire a licitaţiei a fost stabilit la 3.000 de lei pe lună, pentru o durată a închirierii de maximum patru luni. Suprafaţa ofertată este de 7.270 mp, cuprinzând: piscina, grupul sanitar, punctul sanitar, staţia de pompe, puţul forat şi duşuri.
Chiriaşul va avea obligaţia să obţină toate avizele şi autorizaţiile necesare funcţionării, precum şi să întreţină plaja în perfectă stare de curăţenie. Plaja trebuie să fie deschisă tot sezonul estival. Taxele de intrare au fost stabilite la trei lei/persoană/zi pentru copii, elevi şi studenţi şi de cinci lei/persoană/zi în cazul adulţilor.
Trebuie menţionat că deschiderea plajei şi a ştrandului este necesară, specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Olt recomandând, în urma unei acţiuni de prelevare şi analizare a calităţii apei din zona Plaja Olt, “neutilizarea de către public a acestei zone ca zonă de îmbăiere pentru sezonul 2011”.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite