Slatina: Primăria sponsorul sportivilor slătineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Slatina şi-a făcut club sportiv, iar toate ehipele din Slatina se vor alătura Clubului Sportiv Municipal ca să poată face performanţă

Consilierii locali au aprobat ieri după-amiază înfiinţarea „Clubului Sportiv Municipal Slatina” care va avea ca scop selecţia, pregătirea şi participarea sportivilor la diferite competiţii.
Autorităţile locale vor ca în câţiva ani Slatina să aibă de la echipă de fotbal şi handbal în primele divizii, la sportivi cu rezultate în box, lupte, karate, tenis de masă sau ateltism. „ Este un proiect pe termen lung pentru că vrem să susşinem cu adevărat activitatea sportivă din oraş. Până acum noi am dat mereu bani, dar alţii ne-au gestionat fondurile. De acum înainte noi ne vom ocupa de tot,  iar rezultatele şi eşecurile vor fi ale noastre”, a explicat Minel Prina, administrator public din cadrul Primăriei Slatina.

Primăria Slatina dă sute de mii pentru sport

Clubul Sportiv Municipal va avea sediul la Stadionul 1 Mai, locul unde se vor face şi antrenamentele. Sportivii vor fi selectaţi de la Liceul cu Program Sportiv din Slatina, autorităţile locale sperând să convingă celelate cluburi să li se alăture. „Noi oricum dăm bani la toate cluburile sportive din oraş, aproximativ 600 000 de lei pe an. Aşa cheltuim şi mai puţin şi vom avea poate rezultate mult mai bune”, a menţionat Prina.
Cluburile slătinene răspund „prezent” iniţiativei primăriei şi cred că uniţi vor sportivii şi echipele vor putea face performanţă. „Consider că este o idee foarte bună. Pot fi şi bani mai mulţi şi performanţe mai multe, iar Slatina are nevoie de performanţă în sport”, a spus Ilie Dobre, antrenorul echipei de karate Sc Aluminiu Alro Slatina.

Aflaţi mai multe în Adevărul de Seară Slatina

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite