Prima apariţie a Mădălinei Ghenea, în clipul unui artist român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

Prima realizare importantă din cariera fotomodelului a fost apariţia  în videoclipul piesei artistului român Cain Manoli, „Ea nu vrea decât banii“. Acesta a fost filmat în 2003, atunci când Mădălina era elevă în primii ani de liceu.

Mădălina Ghenea a fost aleasă să figureze în clipul piesei „Ea nu vrea decât banii“ împreună cu alte fete. Fotomodelul apare în cadru de câteva ori, suficient însă ca să poată fi recunoscută. Mădălina Ghenea apare în videoclip îmbrăcată sumar, dansând în braţele unui bărbat.
Apariţia în acest clip a fost o rampă de lansare pentru adolescenta din Slatina. Tot atunci a început să fie cunoscută. „Eu şi ea ne-am mutat la Colegiul Ion Minulescu în clasa a X-a. Nu ştiam atunci că ea avea o carieră în modelling. Am aflat ulterior, după ce am văzut câteva fotografii şi reviste pe care le-a adus ea la şcoală şi am aflat că a apărut în videoclipul lui Cain, un artist român cunoscut la acea vreme“, a spus Elena Nistor(24 ani), fostă colegă de clasă cu Mădălina Ghenea.

VIDEO

URMĂREŞTE AICI VIDEOCLIPUL!

Fotomodelul român, născut la Slatina a devenit cunoscut în Italia după ce a apărut într-un videoclip al celebrului cântăreţ Eros Ramazzotti. Clipul piesei „Il tempo tra di noi“ a fost filmat în 2007.Ea avea doar 20 de ani şi, după un casting dur, care a avut loc în Italia, Germania şi Franţa, Mădălina a fost aleasă să apară în acest clip.
Dacă în primul videoclip, Mădălina a fost doar o figurantă, de această dată fotomodelul este protagonista clipului lui Eros Ramazzotti. Îmbrăcată într-o rochie roşie, Mădălina îşi face apariţia alergând printr-un labirint. Ea este fata după care Ramazzotti suferă în videoclip. Spre finalul clipului, cei doi se regăsesc şi se sărută pasional. Presa italiană a scris atunci că Eros şi Mădălina formează un cuplu

URMĂREŞTE AICI VIDEOCLIPUL CARE A FĂCUT-O CELEBRĂ ÎN ITALIA PE MĂDĂLINA GHENEA!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite