Slatina: Prietenii şi profesorii au susţinut-o pe Ioana Anuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Prietenii şi profesorii au susţinut-o pe Ioana Anuţa
Slatina: Prietenii şi profesorii au susţinut-o pe Ioana Anuţa

Slătineanca Ioana Anuţa  de 15 ani a câştigat aseară selecţia naţională Eurovision Junior cu melodia „Ai puterea în mâna ta”. Sclipitoare ca o adevărată vedetă  înconjurată de dansatoarele ei, Ioana a câştigat biletul spre Kiev, locul unde va avea loc competiţia.

Zeci de slătineni au urmărit aseară cu sufletul la gură Eurovision Junior. Fie că o cunoştau pe Ioana, fie că o văzuseră în ziare sau pe afişele împărţite prin oraş, cu toţii au votat-o şi s-au bucurat de succesul ei.
Foştii profesori ai Ioanei Anuţa din şcoala generală au fost alături de adolescentă. Aceştia au demarat o adevărată campanie pentru susţinerea fetei. „Ioana este un copil vesel, muncitor, şi o elevă bună, ea a obţinut la tezele unice nota 10. Am fost cu toţii alături de ea, am împărţit afişe. Eram sigură că ea o să câştige, chiar i-am dat un sms aseară şi i-am spus că ştiam că e cea mai bună!“, a spus Graţiela Popa, fosta profesoara de matematică a tinerei.

„Melodia ei a fost super!“

Prietenii Ioanei au avut încredere că ea o să câştige. „Ioana munceşte foarte mult, a renunţat la multe lucruri pentru muzică şi îi place foarte mult ceea ce face. Melodia ei a fost super“, a spus Andrada Ionescu, prietenă a Ioanei. Însă pentru a merge la Eurovision Junior Ioana are nevoie de bani.
Cele mai mari emoţii le-au avut însă părinţii Ioanei. Orele nenumărate petrecute la repetiţii şi emoţiile prin care a trecut la zecile de concursuri la care a participat au făcut-o să devină o artistă completă care a crescut sub ochii oamenilor care au fost clipă de clipă alături de ea. „Ioana s-a simţit foarte bine pe scenă, nu a avut emoţii. Toţi concurenţii s-au bucurat pentru ea, cu toţii au felicitat-o chiar şi părinţii concurenţilor, toţi au fredonat alături de Ioana melodia ei“, a precizat Cosmina Anuţa, mama Ioanei.

Aflaţi din Adevărul de Seară de astăzi cum o puteţi ajuta pe Ioana Anuţa!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite