Slatina: Prichindeii s-au întrecut la gimnastică aerobică (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni copii care fac gimnastică aerobică din ţară au participat ieri la ediţia a VI-a a concursului interjudeţean „Cupa Prieteniei“.

Sala de festivităţi a Colegiului Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu din Slatina a fost neîncăpătoare  pentru zecile de părinţi şi copii de toate vârstele care au participat la Concursul Interjudeţean de Gimnastică Aerobică „Cupa Prieteniei“. Copii, preşcolari şi şcolari din 8 oraşe ale ţării au dansat şi au făcut câtev acrobaţii pentru a impresiona juriul celei de-a VI-a ediţii a competiţiei sportive. „Am venit cu nepoţica mea să o susţin. E primul concurs de o asemenea anvergură la care participă şi e foarte emoţionată. Îmi place foarte mult să mă uit la cei mici, cât de bine se mişcă, sunt foarte talentaţi. Mă uit şi la nepoţica mea şi nu-mi vine să cred ce face. Sunt mândră de ea“, a spus Elena Pârvu, 59 ani, pensionară, din Slatina.

„Jos pălăria pentru aceşti copii!“

Micii artişti au urcat pe scenă plini de emoţii, însă încurajările colegilor din public i-au făcut să uite de ele. „Este pentru prima oară când particip la un concurs şi mi-a fost frică. Am avut emoţii dar mi-au trecut când i-am văzut pe colegii mei. A fost bine şi mi-a ieşit totul exact ca la repetiţii“, a spus Ioana Doican, 8 ani, din Craiova.
La sfârşitul reprezentaţiei cei mai emotivi au început să plângă, convinşi fiind că nu au executat cum trebuie toţi paşii. În amfiteatrul colegiului slătinean răsunau strigătele copiilor, făcându-i astfel curioşi şi pe oamenii care treceau prin zonă. „Am auzit de afară gălăgie şi m-am gândit că se întâmplă ceva. Mă bucur că am venit pentru că mi-a plăcut ce am văzut. Jos pălăria pentru aceşti copii!“, a spus Mădălina Gheorghe, 38 ani, din Slatina. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite