Premii pe bandă rulantă pentru o elevă olimpică din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eleva premiată de autorităţi învaţă la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina
Eleva premiată de autorităţi învaţă la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina

O elevă de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina a fost premiată cu 2.000 de lei de Primăria Slatina după ce a obţinut un premiu important la o olimpiadă.

Eleva respectivă, Ştefania Neagu, a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Limbă, Comunicare şi Literatura Română care s-a desfăşurat în perioada 2-6 aprilie în municipiul Piteşti. Elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina, Ştefania Neagu, a primit deja „undă verde” de la consilierii slătineni care au apribat, la finele săptămânii trecute, acordarea unui premiu de 2.000 de lei pentru performanţa sa.
„Consiliul Local a încurajat mereu obţinerea de rezultate bune nu numai la învăţătură, dar şi în orice alte domenii, aşa că este ceva normal că am aprobat un proiect ce prevde premierea unui elev care a obţinut un rezultat foarte bun la o competiţie naţională”, a declarat Ana Anghel, viceprimar al Slatinei.
De asemenea, se pare că şi Consiliul Judeţean intenţionează ca să o premieze pe elevă cu aceeaşi sumă pentru rezultatul obţinut la Piteşti. Şedinţa în care este de aşteptat ca să se aprobe premiul consilierilor judeţeni va avea în ultima săptămână a acestei luni.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite