Prefectul de Olt către directorii deconcentratelor: “Nu vă mai trimiteţi emisari la manifestări !”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorii instituţiilor descentralizate au fost luaţi la rost de prefectul Moisiu
Directorii instituţiilor descentralizate au fost luaţi la rost de prefectul Moisiu

Prefectul judeţului Olt, Leonid Moisiu, i-a certat, miercuri – 26 octombrie, cu ocazia Colegiului Prefectural, pe directorii instituţiilor deconcentrate prezenţi la şedinţă.  Cauza a fost reprezentată de prostul obicei căpătat în ultima vreme de directorii în cauză de a nu participa la manifestările militar-religioase unde sunt invitaţi.

 Picătura care a umplut paharul a fost prilejuită de festivităţile organizate de Ziua Armatei Române de marţi - 25 octombrie, unde au fost prezenţi doar foarte puţini şefi de instituţii descentralizate.

“Domnilor directori de instituţii ale statului care sunteţi prezenţi astăzi, am observat că aţi prins obiceiul de a trimite adjuncţi, purtători de cuvânt sau alţi necunoscuţi la diversele manifestări oficiale unde sunteţi invitaţi. Probabil că data viitoare o să trimiteţi portarii. Nu ştiu şi nici nu mă interesează ce miniştri v-au numit în funcţiile pe care le ocupaţi, dar, dacă sunteţi prea ocupaţi sau vă simţiţi jigniţi ca să participaţi la activităţile comemorative şi ceremonialele militar-religioase unde sunteţi invitaţi, vă rog să îmi trimiteţi o adresă în care să mă informaţi că nu veniţi ca să ştiu să nu vă mai invit. Nu mai trimiteţi emisari sau tot felul de necunoscuţi la aceste manifestări pentru că nu ei reprezintă instituţiile, ci  dvs.”, le-a spus Moisiu direct.

Directorii instituţiilor deconcentrate, chiar şi cei care de regulă sunt prezenţi la manifestări, nu au îndrăznit să comenteze în vreun fel şi au lăsat capul în jos.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite