Pompierul slătinean suspectat de furt din locuinţe este cercetat în libertate. El se întoarce la serviciu, dar pe un alt post

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierul se va întoarce la serviciu (foto arhivă)
Pompierul se va întoarce la serviciu (foto arhivă)

Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a fost reţinut joi seara pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt din locuinţe. Pompierul a ieşit din arest vineri şi va fi cercetat în stare de libertate.

Militarul a fost prezentat ieri Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, însă instanţa de judecată a decis ca el şi ceilalţi doi inculpaţi să fie cercetaţi în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Pompierul este angajat al ISU Olt din 2006 şi lucrează în cadrul Detaşamentului Slatina. El se va reîntoarce la serviciu pe perioada cercetărilor. „Este în continuare angajat al ISU Olt însă va fi mutat pe un alt post, pentru a nu fi nevoit să plece din Slatina, având interdicţia de a părăsi localitatea. După finalizarea cercetărilor, vor fi luate măsurile legale“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
George Tatomir (28 ani), din Slatina, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 24 şi 21 ani, din Piatra-Olt au fost reţinuţi joi seara. Cei trei sunt suspectaţi că au pătruns în locuinţa unei femei din Piatra-Olt, în noaptea de 9 spre 10 februarie, de unde au furat mai multe bunuri electronice şi electrocasnice. „În urma unei percheziţii la locuinţa tânărului de 28 de ani, din Slatina, poliţiştii au descoperit o parte din bunurile sustrase“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite