Slatina: Pompieri din opt judeţe ale ţării se întrec la tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Pompieri din opt judeţe ale ţării se întrec la tenis
Slatina: Pompieri din opt judeţe ale ţării se întrec la tenis

Salvatorii pompieri au dovedit că sunt sportivi pricepuţi şi au legat prietenii cu colegii lor din ţară.

Sala de sport a şcolii Eugen Ionescu a găzduit astăzi Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România la Tenis de Masă. 26 de salvatori din Prahova, Dolj, Gorj, Vâlcea, Argeş, Bucureşti, Ilfov şi Olt au venit dis de dimineaţă la Slatina, pentru a-şi arăta abilităţile la tenis de masă. Printe ei, campionul acestei competiţii din ultimii cinci ani, plutonierul Daniel Barabaş, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt care a mărturisit că este bine pregătit şi nu are emoţii. „Am câştigat primul meci şi mai am încă cinci competitori. Nu am emoţii, pentru că în ultimii cinci ani am câştigat această competiţie. Mă antrenez câte trei ore pe zi şi joc tenis de 10-15 ani“, a spus sportivul oltean.

image


Şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a fost reprezentat la aceast concurs de un fost campion la tenis de masă. „Joc tenis de aproximativ 30 de ani şi am venit aici cu gândul să câştig concursul. Am făcut parte din lotul naţional al României şi am partipat la Campionatul European din Polonia. Am observat că spotivii care au venit la concursul de astăzi sunt bine pregătiţi, dar nu am emoţii“, a explicat colonelul Liviu Dorcescu, din Bucureşti

Competiţia îi ajută să devină prieteni

Concursul de astăzi s-a desfăşurat pe patru categorii, iar primii doi clasaţi de la fiecare categorie vor merge la faza naţională a competiţiei, care va avea loc pe 9 şi 10 noiembrie, la Buzău. Toţi pompierii au intrat în sala de sport cu gândul să obţină rezultate cât mai bune. Chiar dacă i-au avut drept adversari pe colegii lor, pompierii au jucat cu ambiţie şi au dovedit că sunt bine pregătiţi.
„Pentru ISU Olt a devenit deja o tradiţie să organizeze faza zonală a concursului de tenis, pentru că salvatorii noştri sunt mereu campioni naţionali. Competiţia le dă posibilitatea să îşi dovedească pregătirea fizică şi să lege pritenii cu pompierii din celelalte judeţe. Această întâlnire îi ajută să se cunoscă mai bine şi să colavoreze mai bine pe viitor“, a spus locotenent colonelul Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Evenimentul de astăzi a fost organizat de ISU Olt în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Şcoala Eugen Ionescu, din Slatina.

image
image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite