Pompier din Slatina arestat pentru furt din locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierul a fost reţinut pentru 24 de ore (foto arhivă)
Pompierul a fost reţinut pentru 24 de ore (foto arhivă)

Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pompier în cadrul Detaşamentului Slatina, a fost arestat joi seara, fiind suspectat de furt din locuinţe.

George Tatomir (28 ani) împreună cu alţi doi bărbaţi, de 24 şi 21 ani, din Piatra-Olt au fost reţinuţi aseară. Cei trei sunt suspectaţi că au pătruns în locuinţa unei femei din Piatra-Olt, în noaptea de 9 sprre 10 februarie, de unde au furat mai multe bunuri electronice şi electrocasnice. „În urma unei percheziţii la locuinţa tânărului de 28 de ani, din Slatina, poliţiştii au descoperit o parte din bunurile sustrase“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Pompierul împreună cu ceilalţi doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de furt calificat. Aceştia vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Pompierul este angajat al ISU Olt din 2006.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite