Poliţistul rănit în accident a fost adus de la Bucureşti la Slatina. Şoferul care l-a lovit este căutat în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Oprea, de 22 de ani, din Slatina, şoferul Mercedesului care a intrat ieri dimineaţă într-un echipaj de poliţie, rănind un agent şi o femeie, se ascunde în continuare.

Oamenii legii îl caută în tot judeţul, iar dacă nu vor reuşi să îl prindă îl vor da în urmărire. „Se acţionează în continuare pentru prinderea conducătorului auto. S-au întocmit acte premergătoare şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului acidentului fără încuviinţarea poliţiei“, a spus Nicolae Cărămizaru, şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Slatina.

Poliţistul rănit, în afara oricărui pericol


Ghiţă Lelior, şeful Postului de Poliţie din Tătuleşti, a rămas încarcerat în maşină în urma impactului. El a fost adus aseară de la Bucureşti la Spitalul din Slatina, unde fusese internat iniţial. „Pacientul a fost adus la noi aseară, în jurul orei 20.00, fiind  fost internat pe secţia Ortopedie, cu diferite traumatisme. În prezent starea lui de sănătate este stabilă”,  a spus Cristina Tihan, de la Biroul de Relaţii cu Presa din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit martorilor, conducătorul autoturismului Mercedes a vrut să evite o altă maşină, a intrat pe contrasens, lovind din plin echipajul de poliţie pe care l-a proiectat într-un stâlp. După accident, şoferul Mercedesului a coborât din maşină şi  a fugit pe un câmp. Martorii spun că acesta era băut. Cercetările continuă în acest caz.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite