Poliţistul falsificator de bani a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul de poliţie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Omul legii este acuzat de aderare la un grup infracţional, falsificare de monedă şi punere în circulaţie de monedă falsă.

Judecătoria Slatina a emis sâmbătă seara mandat de arestare preventivă pe numele agentului de poliţie Constantin Dumitrescu. De asemenea, împotriva soţiei poliţistului s-a luat măsura interdicţiei de a părăsi localitatea pentru 30 de zile. Poliţistul riscă să rămână şomer. „El va fi suspendat de la serviciu pe timpul arestării preventive. Într-adevăr, riscă să îşi piardă locul de muncă. Cercetările pe linie admistrativă se vor finaliza în funcţie de decizia instanţei“, a spus comisarul şef Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Agentul de poliţie Constantin Dumitrescu a fost prins sâmbătă în flagrant în timp ce plătea bunuri în valoare de 400 de lei, cumpărate dintr-un magazin din oraşul Balş, folosind bani falşi. Oamenii legii au mai găsit în maşina poliţistului peste 77.000 lei, în bancnote de 100 şi 200 de lei, contrafăcute.
Bărbatul lucrează din anul 1996 în cadrul Poliţiei Municipiului Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite