Poliţiştii şi jandarmii olteni asigură ordinea publică de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii olteni vor fi prezenţi la datorie în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Oamenii legii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii şi jandarmii vor fi pregătiţi să răspundă solicitărilor cetăţenilor din Olt, de Crăciun.

Efective sporite de poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, poliţie judiciară, investigarea fraudelor, structurii de arme explozive şi substanţe periculoase, criminalişti dar şi poliţişti de la Serviciul de Intervenţie Rapidă vor lucra de Crăciun. Oamenii legii vor încerca să prevină infracţiunile stradale în zonele aglomerate. De asemenea, poliţiştii cu atribuţii în acest domeniu vor controla unităţile de alimentaţie publică şi pe cele unde se comercializează petarde. Atenţie, şoferi! Poliţiştii de la Rutieră vor fi prezenţi pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc crescut de accidente.
Şi jandarmii vor acţiona în sistem integrat, prin organizarea de patrule mixte şi independente. Aceştia vor intensifica măsurile de ordine publică în zonele aglomerate. Numeroase echipaje vor fi pregătite să intervină la solicitările cetăţenilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite