Slatina: Poliţiştii cercetează un grup de infractori specializat în furturi din locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi bărbaţi din comuna Vlădila sunt cercetaţi de poliţişti, fiind suspecţi de comiterea mai multor furturi de cazane din cupru şi bunuri casnice, din gospodăriile din localitate

Judecătoria Caracal a dispus ieri, cercetarea în stare de libertate a şase inculpaţi, cu vârste cuprinse înmtre 18 şi 30 de ani, implicaţi în cazul furturilor din locuinţe din comuna Vlădila şi a impus unuia dintre ei, în vârstă de 18 ani, obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 zile. Cei şase bărbaţi au fost identificaţi la data de 9 februarie 2011, în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural al Poliţiei municipiului Caracal şi cei din cadrul Postului de Poliţie Vlădila. Aceştia sunt bănuiţi de oamenii legii de comiterea mai multor furturi de cazane din cupru şi bunuri casnice.
“Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60% şi a fost restituit părţilor vătămate, cei în cauză fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a spus Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite