Poliţiştii au găsit pe una dintre cele două adolescente din Caracal date dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Caracal au găsit şi încredinţat familiei una dintre cele două minore dispărute de la domiciliu în cursul săptămânii trecute, la interval de câteva zile.

În urma activităţilor desfăşurate, ieri, 25 iunie poliţiştii au găsit-o, pe raza municipiului Caracal, pe minora Mihaela Cătălina Sbanţ, de 15 ani, declarată dispărută de părinţi din data de 23 iunie.
“Minora în cauză a fost găsită de oamenii noştrii tot pe raza localităţii de domiciliu. Aceasta a declarat că a fost plecată în vizită la o prietenă şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar-şef Claudia Radu.

Poliţiştii continuă căutările pentru a o găsi pe cea de-a doua tânără, originară din acelaşi oraş, declarată dispărută. Este vorba despre Ştefania Adriana Ciocan, de 16 ani, care nu a mai revenit acasă după ce, în dimineaţa de 20 iunie, a plecat la şcoală. Semnalmente fetei sunt: înălţime 1,65-1,70 metri, constituţie atletică, părul şaten, drept, ochii căprui, faţa ovală, prezintă o cicatrice pe sprânceana dreaptă. La data plecării de acasă, minora purta o pereche de pantaloni blue-jeans de culoare albastră, un tricou alb cu verde şi era încălţată cu opincuţe din material transparent. La mâna stângă poartă mai multe brăţări din material plastic şi, pe un deget, un inel din metal de culoare galbenă, cu piatră roşie.
Poliţiştii fac apel la cei care pot da relaţii despre fată să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul de telefon 112.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite