Slatina: Poliţiştii pe urmele şoferilor băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Poliţiştii pe urmele şoferilor băuţi
Slatina: Poliţiştii pe urmele şoferilor băuţi

Poliţiştii olteni au desfăşurat ieri în judeţul Olt o acţiune de depistare a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie.

Acţiunea a fost organizată de către poliţiştii din cadrul Serviciul Poliţiei Rutiere împreună  cu cei ai Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă şi a avut ca scop descoperirea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Unul dintre aceste cazuri a avut loc în comuna Gârcov, unde poliţiştii l-au depistat pe Nelu I. de 40 de ani din localitate, în timp ce conducea maşina  sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală. Tot în aceeaşi seară poliţiştii din Balş l-au prins pe Ionuţ D., de 21 ani, din comuna Vulpeni, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe durata acestei acţiuni, poliţiştii au controlat 357 autovehicule, au constatat 9 infracţiuni şi au aplicat 151 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.650 lei.
De asemenea, poliţiştii de poliţie rutieră au reţinut 13 permise de conducere, din care una pentru depăşire neregulamentară şi 12 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite