Slatina: Poliţiştii în control la Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Poliţiştii în control la Balş
Slatina: Poliţiştii în control la Balş

Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR), au controlat ieri şoferii care nu repectă regulile de circulaţie.

Acţiunea a fost organizată cu efective mărite, pe raza oraşului Balş şi a vizat sancţionarea conducătorilor ce nu respectă prevedriloe legale în vigoare. „În timpul acestei acţiuni, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni, au controlat 221 de autovehicule şi au aplicat 132 sancţiuni contravenţionale, din care 42 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 20 pentru viteză, în valoare totală de 24.640 lei”, ne-a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Pe durata acestei acţiuni au fost reţinute 6 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare
Poliţiştii recomandă şoferilor să poarte centura de siguranţă şi să respecte regulile de circulaţie şi legile în vigoare. „Şoferii trebuie să înţeleagă că purtarea centurii de siguarnţă are numai avantaje pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic”, ne-a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt la IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite