Poliţişti şi jandarmi în stradă de Ziua internaţională împotriva corupţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii, angajaţii D.G.A. şi jandarmii au împărţit pliante despre lupta anticorupţie şi la Slatina
Poliţiştii, angajaţii D.G.A. şi jandarmii au împărţit pliante despre lupta anticorupţie şi la Slatina

Direcţia Generală Anticorupţie Olt, împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, au organizat astăzi o acţiune comună pe raza întregului judeţ cu ocazia Zilei internaţionale de luptă împotriva corupţiei.

Campania de informare anticorupţie iniţiată de D.G.A. a avut drept scop conştientizarea tuturor cetăţenilor, indiferent de mediul social din care provin sau activează, faţă de riscurile pe care le implică săvârşirea de fapte de corupţie. În acelaşi timp s-a urmărit şi responsabilizarea cetăţenilor şi a funcţionarilor Ministerului de Interne în sensul de a lua atitudine şi de a sesiza D.G.A. de fiecare dată când iau cunoştinţă despre implicarea unui lucrător al M.A.I. în fapte de corupţie.
În acest sens, zeci de lucrători din judeţ ai structurilor implicate în acţiunea de astăzi au împărţit pe stradă pliante care au căutat să atragă atenţia asupra riscurilor săvârşirii faptelor de corupţie. În vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii D.G.A. şi cetăţenii care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie de către personalul M.A.I. a fost pusă la dispoziţie Linia Verde Anticorupţie – 0.800.806.806, accesul fiind gratuit. Ziua internaţională anticorupţie a fost instituită la 9 decembrie 2003 printr-o rezoluţie a ONU.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite