Poliţişti olteni agresaţi cu mopul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii nu au necesitat îngrijiri medicale (foto arhivă)
Oamenii legii nu au necesitat îngrijiri medicale (foto arhivă)

Doi poliţişti din Potcoava, judeţul Olt au fost loviţi, la sfârşitul săptămânii trecute, cu un mop de un tânăr din localitate. Oamenii legii desfăşurau activităţi sportive în sala de sport din localitate atunci când au fost agresaţi.

Nemulţumit că a fost amendat de un om al legii, un tânăr din Potcoava a vrut să se răzbune. Tudorel Bălăuroiu, de 24 ani, a fost oprit în trafic în cursul zilei de vineri de unul dintre agenţii de poliţie din localitate. Tânărul a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv. Bărbatul a fost sancţionat pentru că i-a adresat agentului expresii jignitoare. Supărarea tânărului amendat avea să provoace un întreg scandal. 

Bătaie cu mopul

În seara zilei de vineri mai mulţi poliţişti din Potcoava au mers la sala de sport din oraş pentru a desfăşura activităţi sportive şi acolo au dat nas în nas cu Tudorel Bălăuroiu, tânărul amendat, care era împreună cu un prieten, Cristinel Ivana, de 24 ani. În urma scandalului izbucnit, cel din urmă a agresat doi poliţişti.„Cei doi tineri au adresat poliţiştilor injurii şi expresii jignitoare. Au fost invitaţi să părăsească sala de sport, moment în care unul dintre ei a lovit peste mâini doi poliţişti, folosind un mop, după care a fugit. Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a săvârşit fapta“, a spus comisarul şef Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite