Pirelli şi-a scos salariaţii la curăţenie în Pădurea Strehareţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii Pirelli, implicaţi în ecologizarea Slatinei
Voluntarii Pirelli, implicaţi în ecologizarea Slatinei

Acţiunea de ecologizare a avut loc sâmbătă, cu ocazia Zilei Naţionale a Curăţeniei, angajaţii producătorului de anvelope susţinând astfel cel mai mare program eco  “ Let's Do It, Romania!"

Pirelli România s-a implicat şi anul acesta în acţiunea de voluntariat desfăşurată în judeţul Olt în cadrul programului naţional de curăţenie “Let’s Do It, Romania!”. Peste 150 de salariaţi au strâns gunoaiele din zona Pădurii Strehareţi, aceeaşi locaţie ca şi în 2010.
“În afara obiectivului evident, curăţarea “Pădurii Strehareţi” de deşeuri, acţiunea a avut şi o importantă componentă de educare şi responsabilizare a locuitorilor municipiului Slatina, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător. Pirelli România a ales să sprijine şi în acest an programul naţional “Let’s Do It, Romania!”, considerând că doar prin unirea forţelor şi puterea exemplului lucrurile se pot schimba”, a declarat Giuseppe Cangelosi, director general Pirelli Tyres România.


Exemplul dat privind iniţiativa eco nu este singurul în care s-a implicat compania. Anul trecut, Pirelli a reuşit implicarea a peste 350 de voluntari în proiectul “Împreună pentru Slatina”, desfăşurat în parteneriat cu Primăria Slatina.

Voluntarii Pirelli, implicaţi în ecologizarea Slatinei
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite