Pirelli îşi extinde fabrica de la Slatina. Inaugurarea va fi făcută de primul ministru Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pirelli Tyres România va inaugura săptămâna viitoare extensia fabricii de la Slatina, în prezenţa conducerii societăţii, dar şi a numeroase oficialităţi.

Producătorul italian de anvelope a anunţat inaugurarea extensiei fabricii de la Slatina, menită să dubleze producţia. Evenimentul va avea loc pe 30 august, începând cu ora 12.00, în prezenţa conducerii Grupului Pirelli, a directorului general Pirelli România Giuseppe cangelosi, ambasadorului Italiei la Bucureşti Mario Cospito, reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale şi mediului de afaceri. Invitatul de onoare va fi primul ministru Emil Boc, evenimentul fiind urmat de vizitarea centrului sportiv Intercampus Slatina, un proiect social Pirelli Tyres România desfaşurat în colaborare cu FC Internazionale Milano.
Proiectul de extindere face parte dintr-un program de investiţii în valoare de 250 milioane euro, implementat în perioada 2009- 2011. Societatea a obţinut un credit în valoare de 50 milioane euro de la Banca Europeană de Investiţii în valoare de 50 milioane de  euro, dar şi un ajutor de 28 milioane euro din partea statului român.
Extinderea s-a făcut în apropierea actualei unităţi unde se produc anvelope din 2006, pe strada Drăgăneşti, printr-o construcţie identică, realizată în oglinda celei existente.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite