Petreceri de Halloween în cluburile slătinene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumaţii inedite de Halloween
Costumaţii inedite de Halloween

Halloween-ul va fi sărbătorit în acest sfârşit de săptămână şi la Slatina. În localurile din oraş sunt organizate petreceri tematice, de unde nu vor lipsi duhurile rele şi costumaţiile înfricoşătoare. Organizatorii le pregătesc surprize celor puşi pe distracţie.

Cei care aleg să petreacă sâmbătă în Clubul Sin vor avea parte de o noapte plină de distracţie, nu de groază. Muzica bună, animatoarele şi costumaţiile de Halloween sunt secretele unei petreceri reuşite, sunt de părere organizatorii. Nici premiile nu vor lipsi. Cea mai nebună gaşcă va primi un dovleac surpriză, iar posesorul celei cea mai frumoase costumaţii de Halloween va fi premiat cu un voucher de 100 lei la un salon de înfrumuseţare. Animatoarele vor fi şi ele prezente pentru a alunga spiritele rele. Organizatorii promit şi alte surprize.

Distracţia continuă duminică

Duhurile rele se vor plimba şi prin Clubul King's sâmbătă noaptea, şi aici fiind organizată o petrecere de Halloween. Poţi petrece „Noaptea vrăjitoarelor şi a vampirilor“ aici. Biletul de intrare costă 10 lei.
Distracţia se mută duminică la Cinema Caffe Slatina. Petrecăreţii sunt rugaţi să vină deghizaţi în personajele favorite şi să lase prejudecăţile la intrarea în cafenea. Clienţii vor asculta la începutul petrecerii muzică live, iar mai târziu Dj Nasty Beat va încinge atmosfera. Cea mai inedită costumaţie va fi premiată şi cel mai trăsnit grup va primi o sticlă de băutură. Se oferă shot-uri din partea casei dar şi alte surprize.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite