„Peştera” de la Liceul „Nicolae Titulescu” din Slatina, pusă la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul punct termic păta de ani imaginea liceului "N. Titulescu" din imediata vecinătate
Fostul punct termic păta de ani imaginea liceului "N. Titulescu" din imediata vecinătate

Punctul termic de lângă Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina a fost făcut una cu pământul. Devenit un veritabil focar de infecţie, locul cu pricina a fost scos de anul trecut la licitaţie de primărie pentru amenajarea unei parcări etajate, dar nimeni nu s-a arătat interesat de lucrare.

Primăria Slatina a fost nevoită să ia măsuri drastice în privinţa fostului punct termic de pe strada Aleea Rozelor în urma reclamaţiilor venite din partea locatarilor blocurilor din zona cu pricina. Mai exact, aceştia s-au plâns primăriei că locul emana un miros pestilenţial după ce a fost transformat de trecători într-un adevărat WC public, aceasta în lipsa oricărei iniţiative în oraş în acest sens din partea administraţiei locale.

Drept urmare, municipalitatea a decis să pună piciorul în prag. O firmă, respectiv una dintre societăţile fostului director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt - Adrian Motorga, a fost tocmită de primărie pentru a pune la pământ zidurile ce compuneau fostul punct termic menţionat. Suma pe care o va primi firma lui Motorga pentru acest „sacrificiu” nu se cunoaşte, dar se ştie că, în locul fostului „WC public”, se intenţionează a fi amenajată o parcare etajată, a doua din oraş după cea de lângă spital.

image

CLICK pe poze pentru FOTOGALERIE !!!

„Locul cu pricina a mai fost scos la licitaţie şi anul trecut, dar nicio firmă nu s-a arătat interesată de lucrare”, a declarat viceprimarul Minel Prina în mai multe rânduri. Acum, primăria încearcă din nou marea cu degetul şi a decis să dea un ajutor eventualului investitor uşurându-i substanţial munca prin a dezafecta zona. Drept urmare, utilajele firmei lui Motorga jr. au lucrat mai toată săptămâna trecută şi vor continua şi în zilele următoare pentru a lăsa locul curat ca în palmă. Astfel, firma care-şi va adjudeca lucrarea ce urmează a fi scoasă la licitaţie de municipalitate va face o economie frumoasă în bugetul unui patron care până acum s-a zgârcit în acest sens.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite