Pescar dispărut în apele Oltului la barajul Frunzaru-Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O amplă şi anevoioasă operaţiune de căutări se derulează de câteva ore în dreptul barajului de la Frunzaru după ce un bărbat care pescuia a căzut în apele Oltului. Pompierii acţionează la faţa locului de ore bune cu o barcă pneumatică, dar căutările decurg dificil.

Efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt acţionează de ore bune în dreptul hidrocentralei de la Frunzaru după ce un telefon la numărul 112 a anunţat că un pescar a căzut în apele râului Olt şi nu a mai reapărut la suprafaţă.
“Se pare că totul s-a petrecut la primele ore ale zilei, respectiv undeva în jurul orelor 04.00 - 05.00. Din informaţiile pe care le avem, un bărbat care pescuia în dreptul barajului de la Frunzaru cu ajutorul unei bărci pneumatice a căzut la un moment dat din aceasta şi nu a mai ieşit apoi la suprafaţă. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani (Sergiu S., din Caracal, n.a.). Noi am intervenit cu pompierii de la Detaşamentul Caracal cu o barcă pneumatică şi accesorii pentru operaţiunea de căutare-salvare. La această oră se încearcă recuperarea din apele Oltului a trupului neînsufleţit al bărbatului”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

.

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Băsăşteanu a precizat că acţiunile de căutare sun îngreunate din cauza vegetaţiei de pe albia barajului, adâncimea mare a apei – de circa cinci metri, precum şi debitul mare al acesteia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite