Slatina: Ceauşescu, pe Aleea Personalităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Olt vrea să facă o Alee a Personalităţilor şi îi invită atât pe olteni, cât şi pe autorităţile locale să vină cu propuneri de oameni care să-şi merite locul pe asemenea alee.

E greu să răspunzi atunci când cineva te întreabă de personalităţile judeţului. Aşa au păţit şi slătinenii şi primarii oraşelor din Olt care au fost întrebaţi de reporterul Adevărul de Seară cine ar trebui să stea pe soclu pe Aleea Personalităţilor.
„Ionescu ar trebui să fie cap de afiş. Dar pe alee ar trebui să fie personalităţi din toate categoriile. Avem însă nevoie de sfaturile specialişttilor”, a spus Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.
Alţii au deja o listă întreagă din care fac parte chiar vedete de televiziune. „Dacă ar fi să facă o alee, nu ar avea loc personalităţile din Caracal. L-aş pune pe Radu Şerban, Virgil Carianopol, Sliviu Stănculescu, Constantin Poroineanu, cel care a donat parcul. Sunt mulţi, mulţi, unii dintre ei sunt în viaţă, cum ar fi Marius Tucă”, a spus Gheorghe Anghel, priamarul municipiului Caracal.

Ceauşescu, o personalitate


Primarul din Scorniceşti are un singur nume, unul care a făcut celebru orăşelul pe care îl conduce.„Din Scorniceşti nu sunt prea mulţi. Primul care îmi vine în minte este Nicolae Ceauşescu. A fost preşedintele ţării şi cu bune şi cu rele, face parte din istorie”, a explicat Constantin Nedelea, primarul oraşului Scorniceşti.
Pe de altă, primarul Slatinei consideră că în Olt nu s-au născut mulţi oameni celebrii, dar cei care sunt au o valoare deosebită. „Nu sunt foarte multe personalităţi. Unul ar fi Ionescu, celălalt Minulescu, iar cel mai bun loc pentru o astfel de alee este strada Sevastopol, după scările de la magazinul Oltul”, a spus Darius Vâlcov, primarul Slatinei.

Află ce alte perosnalităţi mai vor slătinenii să vadă pe Aleea Personalităţilor din Adevărul de Seară de astăzi

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite