Performerii olteni în educaţie, premiaţi la Gala Excelenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dascălii de succes au primit trofee
Dascălii de succes au primit trofee

Unităţile şcolare de top din judeţul Olt dar şi dascălii de succes au fost premiaţi miercuri seara de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) în cadrul primei ediţii a Galei Excelenţei în Educaţie. Au fost acordate peste 70 de premii, constând în diplome şi trofee, celor cu o carieră excelentă în învăţământ.

Altfel spus, au fost premiate grădiniţele şi şcolile generale cu cea mai bună ofertă educaţională, unităţile de învăţământ care au desfăşurat cele mai interesante activităţi de voluntariat dar şi cele care au derulat proiecte în cadrul Programului Comenius. De asemenea, au primit aplauze şi premii unităţile şcolare cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat. Le-au fost recunoscute meritele dascălilor care au desfăşurat campania „Tu faci Legea de nota 10“, cadrelor didactice care au iniţiat proiecte Comenius şi profesorilor de succes la sfârşit de carieră.

Mai multe premii la ediţiile viitoare

Nu au fost uitaţi nici dascălii care au participat la programe ale Comisiei Europene, managerii de ieri şi de azi dar şi cei care au contribuit la conservarea tradiţiilor locale. Excelenţa instituţională şi instituţiile care susţin educaţia au fost, de asemenea, premiate. „Pentru noi este o mare onoare să putem premia şi aduce o recunoaştere publică unităţilor şcolare, managerilor de şcoli, dar şi profesorilor aflaţi la sfârşit de carieră. Dedicăm această gală celor prezenţi dar şi celor de acasă şi ne dorim ca această ediţie să fie urmată de altele care să cuprindă mai multe categorii de premiere“, a spus Mariana Gheorghe, şefa ISJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite